BİZİ ARAYIN KONUMU AÇ
whatsApp ile mesaj gönder
0 236 231 02 41 info@al-tur.com
DE TR

Ev Kadınlarının Yurtdışı Borçlanması İçin Gerekli Belgeler

Ev kadını olarak geçen sürelerin yurtdışı borçlanmasına dahil olması için gereken belgeler şu şekilde sıralanabilmektedir;

Yurtdışı borçlanması yapmak isteyen ev hanımının yurtdışında oturduğuna dair ikamet belgesi
Bu ikamet belgesi Türkiye’de yeminli tercümanlık büroları ya da Türk temsilciliklerinde ikamet belgesine göre düzenlenecek belgenin alınması gerekmektedir.
Yurtdışına çıkış ve giriş tarihlerini gösteren, fotoğraf ve bilgilerin bulunduğu pasaport sayfalarının fotokopisi
Yurtdışı borçlanması için istenen belgeler biraz karmaşık olduğu için Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yardım ve destek verilmektedir. Belgelerin eksik olması durumunda ya da yetersiz olması durumunda ek belgeler talep edilmektedir.

ALTÜR ARAŞTIRMA MERKEZİ HAKKINDA

Kurucusu Nezaket Müftüoğlu şirketimizin 1994'den bu güne kadar bir çok ülkenin sosyal hakları ile ilgili araştırma yapıp bu ülkelerde çalışıp kesin dönüş yapan gurbetçilere haklarına kazandırmak için gerekli hizmetleri sağlamaktadır.

 

Avrupa ülkelerinde yıllarca bir çok gurbetçimiz ağır şartlarda çalıştı ve Türkiye 'ye kesin dönüş yaparak yaşamanı devam ettirdi.

 

Bir çok sosyal haklara sahip olan gurbetçilerimiz ülkenin yasasını, mevzuatını ve dilini bilmediği için bir çok haklarını ALAMADI.

 

1994 yılında kurduğumuz AL-TÜR ARAŞTIRMA MERKEZİ koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalışmaktadır. Türkiye çapında bir çok gurbetçinin haklarını getirip kendilerine ödemenin gururu içerisindeyiz. Avrupa ülkelerinde her yıl yeni çıkan yasaları takip edip hak sahibi olan kişilere bu konuda bilgi veriyoruz. 

DEVAMINI OKU